The Knutsons

Vår reseblogg

Dag 10 den 21 januari - Poolhäng och magmedicin

Kategori: Indien 2019

Sovit gott har vi gjort i natt. Dock mår Tobias fortfarande inte riktigt bra. Magen är bevärlig. Vi frukosten fick han vägledning av personalen över vad som skulle vara bra att äta. Hoppas att det skall göra lite nytta. Jag höll mig till min vanliga frukostrutin med toast och färsk frukt. De skar upp frukten på plats så man kunde välja vilka frukter man ville ha. Så färsk och ananas ett tag sedan man åt:)
 
Vi hade bestämt att idag skulle vi ha en vilodag, inga turer utan hålla oss på området. Sagt och gjort.
Men något måste man ju ändå göra, vi tar massage! Perfekt ringde för att boka swedish massage och fick tid direkt. De hade ett erbjudande just nu så man fick 90 minuter till ett mycker förmånligt pris, vi slog givetvis till. Visades in i omklädningsrummet och fick byta om till sådana där "sexiga" pappersunderkläder. Jag hade en nätt liten kvinna som skulle massera mig, hade valt medelhård massage, vilket var tur. Jäklar vilken styrka denna lilla kvinna låg inne med. Får erkänna så här i efterhand att den nog gjorde lite nytta, känner att spänningarna i framför allt nacke och axlar har lättat och kroppen känns piggare.
 
 
Några miuter i solen på balkongen efter massagen.
 
Så var de då dags, poolhänget ...
Vi lyckades hitta en plats där ena stolen var i skuggan och den andra i solen. Tobias lade sig att vila i skuggan medans jag, stunden till ära iförd baddräkt, lade mig i solen.
 
 
Vacker utikt från stolen 
 
 
Min vilande make.
 
 
 
Efter lite mer än en halvtimme och jag redan kollat klockan typ massor av gånger beslutade jag mig för att ta ett dopp i poolen. Sagt och gjort simmade några längder och tog mig sedan tillbaka till solstolen. Lyssnade på min bok, slappna av, njut och va fan ... Hur klarar folk att ligga hela dagar så här. Efter 1.5 timme så låg inte Tobias i skuggan längre så fick en skitbra ursäkt att dra med honom tillbaka till rummet. 
 
 
 
Fick chansen att prata lite med Emma och fick en liten energi boost :) Nicklas skickade en bild på ett snötäckt Malmö så det kändes rätt ok med 34 graders värme :) Hemlängtan dämpades liksom lite då.

Då Tobias fortfarande mådde dålligt tyckte jag han kunde vila lite medan jag tog mig en promenad i området. Härligt väder och så mycket vackra blommor det finns här. 
 
 
Drog mig ner till stranden för att njuta lite av havet. Tror inte det finns något mer lugnande än havets brusande. Var inte så himla mycket folk så kunde strosa runt lite där en stund i vattenbrynet och bara njuta.
 
 
Ok selfies är fortfarande inte min starka sida, men bjuder på denna :)
 
 
 
På den stora gräsplanen finns flera hängmattor uppställda, tog några minuter och slappade i en.
 
 
Drog mig efter ett tag tillbaka till hotellrummets balkong. Lite surf och sedan dags att duscha av sig de varma klistret på kroppen. 
Tobias vakna till liv efter en stund och var lite piggare. Vi tog en promenad upp till ett av de andra hotellen för att höra om de hade något rum ledigt i morgon, men de hade de inte. Vi har bara detta rummet till i morgon för sedan ha de fulltäcknat. Skulle vilja stanna lite till framför allt så Tobias känner sig bättre. Ja vi får se i morgon hur vi lösder det. 
Stannade till hos den trevliga försäljaren och shoppade lite. En mycket trevlig kille. Jobbar här med sin lilla butik under högsäsong annars jobbar han med jordbruk lilte längre söder ut. Då det är en bit till närmsta bankomat så erbjöd han sig att köra Tobias dit på sin mc vilket vi gärna tackade ja till. När de efter en stund kom tillbaka så fixade han en drink till Tobias med sodavatten, citron och salt. Det skulle göra susen för magen sa han. När vi skulle gå plockade han ihop en påse frukt till oss som vi fick så Tobias kunde äta. Tyckte det var gulligt av honom, inte ville han ha något för att han körde till bankomaten  heller. Ännu en mycket trevlig person som vi kommer minnas från denna resa.
 
 
Då Tobias inte skulle äta middag så beställde jag mat till rummet. Valde en pizza denna gången istället
för indiskt. Hmmm valde med omsorg en pizza med kyckling och ost. Det skulle även vara gräslök på, men det gick bra att välja bort fick jag besked om när jag beställde. Gott, få var de gjort. 30 minuter senare kom en kille med maten. 
 
 
En pizza med röd paprika, grön paprika, massor av gräslök, majs, svarta oliver och svamp!
Ja så fanns ju även de som skulle varit på den, kyckling och ost. Suck, skall nog hålla mig till indiskt istället. 
 
Varje kväll på alla ställen vi varit så skjuter man raketer. Inte riktigt fattat vitsen med det, men finnsn säkert nån som uppskattar. En lite halvtaskig fyrverkeribild fick jag med i alla fall.
 
 
Nu fortsätter vi slappa lite innan det är dags att sova :)
I morogn hoppas jag att min älskade make mår bättre <3
 
Ha de underbart!
Kommentera inlägget här: