The Knutsons

Vår reseblogg

Dag 4 - Pose of the day :)

Kategori: Fuerteventura 2019

Även denna härliga morgon starade vi med en sunreise mountain walk. Var lite blåsigare och molningar denna morgon så såg inte lika mycket soluppgång. Men en härlig tur :)
Inte lika lång och strapatsrik som gårdagens men vackert och fridfullt.
Denna gången fick vi pannlampor att ha på oss. Delar med mig av en otroligt vacker selfie :)
 
 
Vi gick ner till den "hemliga" stranden
 
 
Här fick vi prova på qigong, avslappnande och mycket balansövning bland alla stenar.
Härligt att stå där på stranden och blicka ut över havet under tiden.
Här kommer våra tjusigaste poser :)
 
 
 
Tänk va mycket godare det blir med frukost när man varit igång en stund på morgonen. Festa till och med till det med lite "creps" (plättar) idag. Den gröna drinken rekomenderas dock inte. Var gurka och nått annat, lyckades bara få ner halva glaset ... 
 
 
Nästa pass blev lite teori, Hitta motivation i förändring. Mycket intressant.
Sedan fick vi jogga för att hinna nästa pass som var H.I.T vs Tabata. Trots en lite mulen morgon kom snart solen och det blev hett, riktigt hett.  Här blev det riktigt högt tempo. Pulsen gick hög under så gott som ghela passet. Genomsvettiga och helt slut fick vi hela 10 minuters vila innan nästa pass, också den i solen. Crossfitness leval 2. Phu, dessa aqua tuber (Chorizo) är extremt bra balansträning men sjuk jobbiga. Kan faktiskt redan konstatera att min balans förbättrats på dessa 3 dagar! Kul att kunna se så snabba resultat. Första kontakten med tuben i onsdags höll på att sluta med näsblod. Jag fick inte riktigt fnurr på svingen när man skulle lägga upp den utan slängde upp den rakt på näsan. Även balansövningarna var näst intill hopplösa att klara av första gången men gick över förväntan idag. Vattnet i tuben rör ju sig vid minsta rörelse och kräver både koncentration och balans för att hantera.
 
Mycket "gummiband" har det blivit dessa dagar. Hade ingen aning om att man kunde göra så mycket med dem och att det kunde vara så jobbigt. Enkelt att träna med hemma.
 
När passet var över höll vi nog alla med om att nu var det verkligen dags för en lunchpaus.
Återigen dags att ta sig upp för alla trappor. Så stum i benen och en envis träningsvärk gjorde inte turen enklare. Vi hade bokat tvättid, blir rätt många ombyten per dag då man svettas sjukt mycket så det var dags att fylla på i rena träningskläder högen. Lunchen fick vänta.
 
 
Varm och trött
 
 
Men med ren tvätt kom ny energi och ny tur upp till rummet för att hänga upp tvätten.
 
 
Ingen risk att jag blir av med Tobias i vid nästa pass i alla fall. Han syns över hela området :)
 
 
Dagens sista pass blev som vanligt stora Fitness and fun passet. Idag var temat 70-, 80- och 90 talet. Koreografi och musik till varje årtionde blev det. Fullt ös, många skratt och gamla minnen dök upp. Så kul :) Nu var kroppen totalt slut och vi fick helt enkelt välja tåg/hissen upp till rummet. 
Sjönk ihop på en stol och fick sitta ett tag för att sluta svettas och orka gå in i duschen.
 
Tro nu inte att jag vill klaga på vädret, det är helt underbart. Gissar på ca 27 grader i skuggan och extremt mycket mer i solen och hade inte ett ögonblick velat byta bort det med vädret hemma i Malmö.
 
Så var de då dags för mingel, middag och poolparty. Whiteparty. Så leta fram vad vi hade med oss i vitt och dra oss ner igen.
 
 
 
 
När middagen gick mot sitt slut och alla började prata om att dra vidare till poolvillan gav jag upp och gick tillbaka till rummet. Tobias får ta poolpartyt utan mig. Jag vill upp tidigt i morgon och kanske ta en extra vandring i bergen igen. Om jag lyckas ta mig ur sängen och benen kan föra mig framåt vill säga.
 
Take care!
Kommentera inlägget här: