The Knutsons

Vår reseblogg

Dag 7 - Ända in i kaklet

Kategori: Fuerteventura 2019

Vilken dag!
Vi startade innan soluppgång med qigong på stranden tätt följt av yoga i soluppgången.
En härlig start på morgonen före frukost :)
 
Dagens föreläsning handlade om återhämtning, många viktiga saker att tänka på. Det gäller ju inte bara i träningssammanhang. 
 
 
 
Efter föreläsningen joggade vi ner till Xcord för ytterligare träning med xcord banden. Phu, kroppen är seg för att inte tala om lårmusklerna. vad är då inte bättre än att bara köra så det ryker?! 

 
 
Det är tyngre än man kan tro! 
 
 
 
 
 
Efter avklarat pass hade vi knappa 10 minuter att ta oss till nästa
 
Sista crossfitpasset. Det var bara att köra på, ända in i kaklet. Solen stekte som vanligt, alla muskler protesterade, men jäklar vad vi kämpade allesannams. Wow!!
 
 
Dags för näring!
I dag blev det soppa för mig och pizza för Tobias
 
 
En uppfriskande dusch stod sedan på schmat, och torra kläder! Troddde knappt jag skulle ta mig upp till rummet. Varje steg i trappan fick låren att skrika högt!!
 
Lite återhämtning och sedan tog vi en promenad till fiskebyn. Laddade med en glass inför resans sista pass fitness and fun. Med viljestyrka och härlig stämning tog vi oss igenom hela passet.
Efter passet var det utlottning på fritt eventfee till en kommande träningsvecka Tobias vann :)
Vilket medför att vi helt enkelt måste göra om resan igen. :) :) :)
 
Det var med blandade känslor vi traskede upp till rummet. 
 
Skall bli skönt att komma hem och låta koppen vila lite, men å andra sida tråkigt att inte få fortsätta träna här med alla underbara männikor :(
 
Kämpar fram ett utmattat leende efter sista passet
 
 
Packade lite innan mingel och middag. Avslutningsfirandet fortsatt med fest och dans så sulorna glödde. Tillslut valde denna trötta kvinna att hasa sig upp till sägen. Bussen kommer 10:30 för att hämta oss i morgon. 
 
Take care!
Kommentera inlägget här: