The Knutsons

Vår reseblogg

Dag 3 - Bergstoppar och sandpeeling

Kategori: Fuerteventura 2021

Ingen sovmorgon här inte, startade tidigt med 1,5 h timmes pw uppe i bergen. Besteg flera toppar. Gav lite Flashback från förra sommarens Kebnekaise 😀
Underbar utsikt och rejäl träning för kroppen, främst benen.
Här kommer många bilder då jag tyckte dom blev så bra 😀

(null)


(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)         

Sedan satt de riktigt gott med frukost innan det var dags för morgonens föreläsning om återhämtning. Lärde oss en del nytt som vi inte tänkt på tidigare, nyttigt!

Full fart ner till nästa pass som var Xcord, en av mina favoriter.

(null)

(null)

(null)

Sen fick vi jogga upp för alla trappor till rummet för att göra oss redo för en liten utflykt till de vita stränderna. En busstur i full fart.

Vi kunde haft lite mindre vind. Det blåste rejält och vi fick en ordentlig sandpeeling 😂
Kan säga att det sved till rejäl mellan varven. Vi käkade typ baguetter och gjorde vårt bästa för att inte krydda med sand. Det var vackert och vi var några som tog en pw på stranden.

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

När vi var åter med bussen var det återigen att jogga upp för alla trappor och byta om inför dagens Fitness and fun. Danzy vs Zumba. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Hoppas verkligen att jag inte fastnar på bild eller film med allt mitt flaxande fram och tillbaka. Då jag stod längst fram var det säker många som fick några goa skratt. Jaja, man får väl bjuda lite på sig själv ibland!

Vi handlade lite och sedan stack Tobias ner på paddelparty med bubbel. Själv valde jag att ta en dusch och ladda inför kvällens middag.
Tobias och Susanne (inte jag så klart) vann turneringen, snyggt jobbat! 🏆

Trevlig middag med goa skratt. En av oss valde att återgå till rummet medans den andre drog på efterfest, inga namn nämnda.


What dosen’t kill you makes you stronger!!


Kommentera inlägget här: