The Knutsons

Vår reseblogg

Dag 4 - morgonyoga och solskensklättring

Kategori: Fuerteventura 2021

I dag blev det sovmorgon! Klockan ringde först 07:00. Lite stela och frusna gav vi oss ner för att köra dagens mjukstart, morgonyoga. Blåsigt värre, matta höll på att blåsa bort. Ajaj, träningsvärken har slagit till, skönt med lite utsträckning av de stela kroppsdelarna och lite smärtsamt.

Sen fick det bli lite frukost på det 

(null)

En tur upp för alla trappor och ner för alla trappor så var det dags för dagens föreläsning.
Circadian code, fritt översatt till cirkulär dygnsrytm. Läran grundar sig på en forskning kring monekylär uppbyggnad vilket de fick Nobelpriset i Kemi för i år. Mycket intressant och något att fundera kring. Tankar kring medvetna vanor, när man bör träna för att få mest effekt, när skall man egentligen äta frukost osv.

Vi joggade sedan direkt till ett pass core training. Aj oj sa musklerna, men vi kämpade på.

För att inte sitta stilla i onödan avlöstes det passet med Crossfitness. Gissa om det var skönt att köra lite mer squats?? Nope! Bränner gött i benen nu.


(null)

(null)

(null)

(null)


(null)

Den som inte tror att det kan vara jobbigt att träna med gummiband har aldrig gjort det på rätt sätt!! Solen värmde riktigt gott, svetten lackade och kroppen skrek men f*n va gött ändå!

Nu var det lunchtid. Då vi inte trott att det skulle vara så kyligt i blåsten hade vi avverkat alla kläder med långa ben och ärmar så hasade oss upp för alla trappor igen för att hämta tvätt och gå till tvätteriet.
Medans maskinerna körde passade vi på att få ner lite lunch. 
Upp igen och hänga tvätt, duscha och byta om. 

Tobias hade paddel på schemat och jag hade planerat styrketräning, benpass. Men då vädret var de bästa hittills och mina ben var så slut valde jag att ta en pw upp i bergen.
Ja, jag vet. Tror benpasset på gymmet hade varit snällare mot kroppen och framför allt benen. 😂😂😂 Vet inte hur jag tänkte där. Men måste säga att det var en underbar klättring/pw i min ensamhet 😀.

(null)

(null)

Jag var tillbaks lagom till dagens sista pass, fitness and fun disco. Ja som sagt, inte min starkaste gren med ändå roligt. Helt fullsatt på passet. 

(null)

Tobias var sen från paddeln och fick titta på istället.

Upp och duscha och svida om till mingel och middag. Så trött efter maten så vi hasade oss åter båda två upp till rummet för lite välförtjänt vila.

I morgon påstås det bli ännu bättre väder med mindre blåst. Yes!!

*gäsp*.

Sleep well 💕
Kommentera inlägget här: